четвер, 19 червня 2014 р.

Рефлексія Модуль 1-2

Цей модуль допоміг мені обдумати ціль навчання.Я змогла навчитися працювати з посібником,
сайтом. Я зареєструвалася на вікі-сайті програми та створила власний блог.Намагалася освоїти нову для себе форму викладу, але нічого не вийшло. Не вистачає мені терпіння.Не можу створити буклет.Дуже вдячна терплячим керівникам курсів за їх спокій,терплячість,уміння навчити таких, як я. Спасибі Олі Данилівні за допомогу (сусідка).

2 коментарі:

  1. Вітаю Вас з першим днем навчання! Молодець, ви його витримали! Все у вас вистачить і терпіння, і наполегливості, адже ви дуже сильна жінка. Все буде добре. Всі трудності минуться і ви ще будете мати бажання вчитися далі і дізнаватися, щось нове. А потім ще будете вчити своїх онуків, адже вони вміють лише гратися. Вони будуть гордитися своєю бабусею, що вона у них майже "хакер". Ви вмієте гарно писати, я ж знаю. Починайте речення з "я хочу", "я думаю...", Мені здається...", " я сумніваюся", " Мені подобається ...", "мені не подобається", "я згодна з думкою..."... і т.п. Не забувайте себе і похвалити. Спробуєте? Домовилися? Вперед!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Висловили справжні, чесні почуття. Молодець! Ось це є важливим, а не те, що є труднощі з буклетом. Ви в своїй проектній діяльності буклет може і не будете використовувати. Але Ви вже знаєте, як його можна створити. Це добре. Правда? Ви ж оптимістка завжди і всюди. Отож "біжимо до фінішу"!

    ВідповістиВидалити